Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Gamebasics, 13e plaats MKB Innovatie Top 100 2011

Online Soccer Management voor voetballiefhebbers

In Online Soccer Management ben je manager van een voetbalclub uit één van de tientallen competities over de hele wereld. Er wordt dagelijks een wedstrijd gespeeld, waarbij de manager alle beslissingen rondom het team neemt. Gemiddeld managen spelers twaalf minuten per dag hun favoriete team. Het spel is gratis te spelen. Voor extra community-voordelen moet worden betaald.

Aansluiten op nieuwe technieken

Gamebasics volgt de groeiende en snel veranderende wereld van het internet contine . Het bedrijf loopt voorop bij het aansluiten van OSM aan de nieuwste internettechnieken (browsers, mobiele platforms, sociale netwerken en alle ontwikkelingen die binnen deze platforms plaatsvinden.

Aansluiten op taal en cultuur

Voor het managen en marketen van tientallen lokale communities past Gamebasics het 2.0 principe toe, waarbij per regio vrijwilligers worden aangesteld waardoor de community zichzelf managed en van informatie voorziet. Gamebasics heeft ervoor gezorgd dat het spel in de focuslanden aansluit op taal & cultuur. Gamebasics heeft een technische infrastructuur ingericht waarbij het mogelijk is om miljoenen mensen per 24/7 te laten spelen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact