Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

FORU-Solution BV, 5e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Wereldzeeën schoon

Dagelijks verliezen schepen olie die in zee terecht komt. Een snelle reactie is essentieel om schade aan het milieu te voorkomen. Met de FORU aan boord is er altijd apparatuur paraat om de olie snel op te ruimen.

Efficiënt olie opruimen

Met de FORU (Floating Oil Recovery Unit) is het mogelijk eenvoudig en efficiënt olie op te ruimen van het wateroppervlak. Door zijn vorm zweeft het apparaat vrij, wordt het één met de golven en werkt het zelfs onder moeilijke omstandigheden. Het is een afschuimer gebaseerd op het down-draft principe,  de nieuwste technologische ontwikkeling op dit gebied. 

Compacte versie

De FORU-70 is de compacte versie van de FORU-340, speciaal ontworpen voor de gevoelige ondiepe delen van de Waddenzee (UNESCO Werelderfgoed). Het apparaat is grondig getest op verschillende oliesoorten. Op maximale snelheid neemt de FORU tot 70 m3 per uur olie van het water. De giftige vloeistof wordt in een opslagfaciliteit gepompt zoals een container. De FORU-70 is klein, wendbaar en veilig en gemaakt van duurzaam polyethyleen en marine-grade roestvrij staal. Het product is volledig recyclebaar.

FORU-Solution BV

Logo Foru SolutionHarlingen

Facebook LinkedIn YouTube

Website

Drie  floating oil recovery units in de haven op de achtegrond drie grote schepen

Team van FORU-Solution

Team FORU-Solution

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact