Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Expivi BV, 88e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Met Expivi presenteer je je producten levensecht

Expivi is een online platform waarmee iedereen zelf, zonder programmeringskennis, producten online en in 3D kan visualiseren en aanpassen. De software werkt op iedere device zonder plug-in. Het enige wat je nodig hebt, is een browser De applicatie draait volledig in de cloud en bouwt het getoonde object in realtime op basis van een configuratie op. De opgeslagen data kunnen realtime gekoppeld worden aan andere toepassingen voor bijvoorbeeld prijscalculaties en ERP-systemen. Expivi is met deze combinatie van deze functionaliteiten uniek in de wereld. 

Functioneel en efficiënt

Augmented en Virtual Reality zijn waardevolle technieken om bijvoorbeeld complexe producten driedimensionaal te presenteren. En als dat het aankoopproces ondersteunt of versnelt, dan maakt zo’n toepassing het verschil of de klant het product al of niet koopt. Bovendien krijgt de klant een goed beeld van de producteigenschappen. Expivi beoogt met deze toepassing levensechte productpresentaties voor zoveel mogelijk gebruikers toegankelijk te maken. Doordat de verzamelde data probleemloos uitgewisseld kunnen worden met andere systemen voor bijvoorbeeld prijscalculatie, websites en api’s maakt dit platform tot een efficiënte tool. 

Op zoek naar de juiste klant

Expivi is een jong bedrijf dat inspeelt op de groeiende behoefte aan levensechte presentaties. Ze maken complexe software toegankelijk voor een breed publiek. En nu is het de kunst om klanten te vinden en te overtuigen van de voordelen van deze geavanceerde software die optimaal gegevens uitwisselt met andere applicaties.

Expivi BV

Expivi logo Eindhoven

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Expivi platform visualisatie woonkamer

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact