Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Etrias, 41e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Onderscheidende winkels door excelleren in voorraad en service

Om succes te hebben in digitale verkoop aan consumenten, gaat het om kwaliteit in alle facetten van ondernemerschap. Het jonge en snelgroeiende Etrias heeft dit blijkbaar goed voor elkaar. In 2011 opgericht door 3 studievrienden, en nu al op weg naar een jaaromzet van 14 miljoen euro, met 30 medewerkers. Etrias biedt via tientallen eigen webwinkels in Nederland, België, Duitsland, en Frankrijk, meer dan 140.000 unieke producten aan van 600 A-merken, via 200 leveranciers. En dit met slechts 11.000 unieke producten in het eigen voorraadmagazijn. Dit lukt door goede afspraken en logistieke koppelingen te maken met de leveranciers, en met de voorraden van de merken zelf.

Synergie met A-merken

Hiermee wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden die een webwinkel biedt, namelijk de 'oneindige schapruimte' zonder zelf de voorraadrisico's te hoeven nemen. En daarmee is men weer een stap voor op de concurrentie van vele andere digitale aanbieders. Gezien de sterke groei is er blijkbaar sprake van een aantrekkelijke synergie tussen deze digitale retailer en vele honderden  A-merken.

Excelleren

In 2013 verdiende Etrias al de Thuiswinkelaward van “Beste webwinkel van Nederland” in de categorie “Slapen”, ook in 2014 en 2015 slaagden ze hierin. Het bedrijf heeft maar 1 fysieke winkel, deze dient als een soort Flagstore voor de gehele groep aan webwinkels op diverse thema’s variërend van baby-artikelen tot buitensport-attributen. Vanaf het eerste moment wilden de ondernemers uitstekende websites bouwen, hoogwaardige producten aanbieden en zorgen voor excellente service.

Etrias

Logo Etrias Vught

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact