Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

EdgeLeap, 41e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Blijf concurrerend met de hulp van een robot-assistent

Om concurrerend te blijven moeten vernieuwers en strategen continu weten wat hun volgende stap moet zijn. Dat hoeven ze niet meer alleen te doen: de gepersonaliseerde robot-assistenten van EdgeFlow vinden bedrijfsrelevante inzichten in de continue stroom van informatie over de hele wereld. Ze stellen deze innovators in zeer diverse sectoren (consumptiegoederen, productie, verzekeringen en farmaceutische industrie) in staat betere, gezondere en duurzamere producten en diensten voor burgers, patiënten en consumenten te ontwikkelen.

Het informatie-intelligentieplatform is door EdgeLeap ontwikkeld in de vorm van een cloudoplossing, met gepersonaliseerde robot-assistenten. Deze EdgeFlow-robots vergroten met behulp van kunstmatige intelligentie de menselijke intelligentie. Daarmee geven bedrijven de inzichten om de juiste strategische beslissingen te nemen.

Vindrobots

Uniek hieraan is de verschuiving van “zoekmachines” naar “vindrobots”. De traditionele geautomatiseerde informatieverzameling berust op vooraf gedefinieerde zoekacties. Daarvoor worden trefwoorden gebruikt. De EdgeFlow werkt anders: de robot-assistenten leren door feedback van gebruikers om alle relevante informatie voor het zakelijke interessegebied van een bedrijf op te duiken. Hierdoor kijk je verder dan naar waarnaar je zelf al op zoek was.

Productiever en meer tevreden

EdgeFlow is een SaaS-oplossing (software-as-a-service ) met een moderne en snelle gebruikersinterface voor een soepele en plezierige interactie. De meeste relevante inzichten staan bovenaan en de persoonlijk getrainde robots zorgen voor resultaten die 100 procent zijn afgestemd op het bedrijf. Ze zorgen voor toenemende productiviteit en doordat ze repetitieve taken kunnen overnemen, kan de werknemer zich richten op lonender taken op hoog niveau. Dat draagt bij aan de kennis en inspiratie van medewerkers en verhoogt concurrerende kracht van de bedrijf.

EdgeLeap

EdgeLeap logoUtrecht

Twitter LinkedIn 

Website

EdgeFlow platform op scherm laptop

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact