Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Easygenerator

Ontwikkeling van e-learning wordt veel gemakkelijker

Met Easygenerator wordt het veel gemakkelijker om medewerkers e-learning aan te bieden. In plaats van een traag, kostbaar proces waarbij een e-learningspecialist cursussen maakt op basis van interviews met deskundigen, is bij Easygenerator juist de materiedeskundige aan zet. Medewerkers kunnen nu zelf in een handomdraai effectieve cursussen samenstellen.

Deze vorm van “employee-generated learning” wordt inmiddels al gebruikt door duizend bedrijven, verspreid over vijftig landen.

Wanneer een e-learning specialist e-learning cursussen maakt, komen ze langzaam tot stand, tegen hoge kosten: gemiddeld kost de ontwikkeling van een uur e-learning zo’n 90 tot 240 uur en tussen de 9.000 en 30.000 dollar. Vervolgens veroudert zo’n cursus snel, doordat de geïnterviewde materiedeskundige niet betrokken blijft. Er wordt dus veel tijd en geld geïnvesteerd om medewerkers verouderde kennis aan te reiken.

Eenvoudig online

Bij Easygenerator maakt de materiedeskundige de cursus en onderhoudt die ook, waardoor de cursus actueel blijft. Hiervoor heeft Easygenerator een eenvoudige online tool ontwikkeld, die iedereen zonder training kan gebruiken. De volgende stap wordt een ‘AI-coach’ die de auteur helpt goede content te maken.

Sneller en goedkoper

Deze vernieuwende aanpak werkt sneller en goedkoper: T-Mobile bijvoorbeeld kon met 25 procent van de capaciteit vijf keer meer cursussen ontwikkelen. Specialisten kunnen hun kennis op een nieuwe, effectieve manier vastleggen om die toegankelijk te maken voor collega’s.

Internationale prijzen

Easygenerator won met deze oplossing internationale prijzen, waaronder de CLO award en meerdere Brandon Hall award. Training Magazine plaatste Easygenerator in de top 20 van e-learning bedrijven, en elearning9industry.com riep easygenerator uit tot een van de beste authoring tools.

Easygenerator

Easygenerator logoRotterdam

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

 

Easygenerator op laptop

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact