Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Earn-E BV, 37e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Inzicht maakt energie besparen makkelijker

Energie besparen wordt voor bewoners en organisaties gemakkelijker als ze goed inzage hebben in hun eigen verbruik, de uitstoot van CO2 en de kosten. Dat kan nu met het onafhankelijke en betaalbare energiemonitoringssysteem van EARN-E. Ook geeft EARN-E gebruikers direct toegang tot de eigen, persoonlijke, actuele realtime energiedata. Samen met organisaties wil EARN-E consumenten activeren om energie te besparen.

Projecten

Met het individuele en collectieve toegang tot de data kunnen consumenten en organisaties daadwerkelijk nieuwe projecten ontwikkelen. Er zijn al diverse projecten gestart die EARN-E inzetten, zoals Loenen Energie Neutraal en EnergiecooŐąperatie WeSpark, de groenste leverancier van Nederland.

Betaalbaar

Door zijn innovatieve ontwerp is de EARN-E het meest betaalbare model op de markt. De consumentenprijs van het EARN-E-pakket bedraagt eenmalig 29,95 euro met een abonnement van 1 euro per maand. Door het inzicht dat de EARN-E-app biedt bespaart een huishouden gemiddeld 3 procent op het stroomverbruik en gemiddeld 4 procent op het gasverbruik. Omgerekend is dat een besparing van 70 euro per jaar en 181,5 kilo CO2 per jaar.

Hierdoor heeft EARN-E een grote economische, maatschappelijke en ecologische impact en draagt het bij aan de klimaatdoelstellingen.

Marktleider

Via zakelijke klanten en resellers komt EARN-E bij de consument terecht, en het product is direct te bestellen in de webshop. De komende jaren wil het bedrijf marktleider op het gebied realtime slimme meter data en ook andere Europese markten betreden. De hardware is al geschikt voor de Belgische en Luxemburgse meters.

Earn-E BV

Earn-E logoArnhem

Website

App portaal op verschillende schermen

Luuk Wiehink en Roel Oortgiesen

Luuk Wiehink en Roel Oortgiesen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact