Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Concepts for Health BV, 93e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Ooomega 100% plantaardige lijnzaaddrank

Een 100% plantaardige drank op basis van lijnzaad. Dat is iets wat nog niet bestond in Nederland. Het drankje OOOMEGA bevat 1.200 mg Omega3 per glas (240ml). Dit is 60% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. OOMEGA kan puur gedronken worden én is geschikt om mee te koken of in een smoothie. Het product is 100% plantaardig en er zijn drie varianten. De drank zit bovendien boordevol vitaminen voor sterke botten en tanden en heeft het laagst aantal calorieën van alle zuivelvervangers.

Brabants product

OOOMEGA is het eerst product dat Concepts for Health op de markt brengt. Zowel de smaakontwikkeling als de productie vindt plaats in Noord Brabant en hiermee is mogelijk een nieuw streekproduct geboren. Er zijn drie verschillende varianten in productie: OOOMEGA original, original sweetend en macchiato (met echte koffiesmaak).

Goed voor een gezond cholesterol

Omega3 werd traditioneel gewonnen uit de zogenaamde vette vissoorten en sinds enkele decennia ook uit lijnzaad. Omega3 zijn bijzonder nodig om het cholesterol gehalte op peil te houden. Een disbalans in het cholesterol kan hart- en vaatklachten geven. Concepts for Health speelt in op de vraag van consumenten goede voeding die direct bij de supermarkt verkrijgbaar is. OOOMEGA draagt bij aan het gezond houden van het cholesterol gehalte.

Nu te koop

Concepts for Health zicht zich op de Nederlandse consumentenmarkt en die in Duitsland en Engeland. Het is al te koop bij Albert Heijn en in de gezondheidswinkels van G&W.

Concepts for Health BV

Concepts for Health Ooomega logo Cuijk

Facebook  LinkedIn

Website

Pak OOOMEGA

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact