Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Concapps, 98e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Communicatie Cockpit

Vanuit één centraal punt alle communicatiekanalen bedienen, dat is de kracht van Concapps Communicatie Cockpit. Concapps genereert hierbij native apps en (wordpress) websites met functionele bouwstenen. Gebruikers kunnen deze applicatie bedienen via de online communicatie cockpit.

Eenvoudig

Het kan voor ondernemers tijdrovend zijn alle communicatie kanalen te beheren waarmee ze hun doelgroepen benaderen. Met de unieke Communicatie Cockpit heeft de ondernemer één centrale plaats (CMS) van waaruit hij alle kanalen kan benaderen en bedienen: (mobiele) website, social media, mobiele (native) app en via uitgebreide koppelmogelijkheden (API) ook software van derden. Dit CMS is online beschikbaar en eenvoudig te bedienen. Concapps maakt de website met Wordpress en genereert native apps voor iOS en Android. Daarnaast worden alle andere communicatiemiddelen eenvoudig gekoppeld. De winst voor gebruikers is dat zij geen tijd meer verspillen aan allerlei verschillende systemen om te communiceren: ze bedienen nu vanuit één plaats.

Sportfondsen Nederland gebruiker

Sportfondsen Nederland, met 300 locaties Nederlands grootste exploitant en dienstverlener binnen de sport- en vrije tijdsbranche, heeft voor de online communicatie van haar accommodaties gekozen voor de Communicatie Cockpit. Concapps gaat mobiele apps en websites leveren voor Sportfondsen-accommodaties omdat zij voor hun accommodaties op zoek zijn naar een nieuwe oplossing en leverancier, waarmee medewerkers vanuit 1 platform eenvoudig meerdere communicatiekanalen kunnen bedienen. Doordat Concapps zich heeft gefocust op de markt van vrije tijd hebben zijn er specifieke toepassingen ontwikkeld voor deze markt en is veel ervaring opgedaan bij vergelijkbare organisaties.

Concapps

concapps logo 's-Hertogenbosch

Twitter LinkedIn

Website

Weergave van de communicatie cockpit op diverse schermen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact