Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Compumatica secure networks BV,
55e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Databeveiliging in de connectie

Compumatica biedt een volwaardig en modern product portfolio van beveiligingsoplossingen met de nieuwste technieken voor cryptografie. De CryptoGuard VPN controleert en versleutelt al het IP-dataverkeer tussen verschillende locaties. Met het gebruik van de CryptoGuard VPN is de verbinding beveiligd, de data versleuteld en daardoor onleesbaar voor hackers en providers.

‘Departementaal Vertrouwelijk’

De beveiliging maakt gebruik van de meest sterke encryptie en is daardoor als enige Nederlandse product gecertificeerd voor ‘Departementaal Vertrouwelijk’. De CryptoGuard VPN bestaat uit een familie van producten die allen hun specifieke eigenschappen hebben, waardoor ze heel divers inzetbaar zijn. De jongste familieleden zijn de CompuCrypt XL, die doorvoersnelheden kan halen van 10 Gbps, en de MagiCrypt – uniek in de wereld - dat individuele devices zoals een smartphone, tablet en laptops versie- en merkonafhankelijk kan beveiligen in de connectie in plaats van op het toestel. Hierdoor kan elk apparaat met een Wi-Fi of bluetooth functionaliteit een veilige verbinding met het bedrijfsnetwerk opbouwen.

Onbeveiligde knooppunten

Bedrijfsnetwerken worden steeds vaker gekoppeld via het publieke internet, waarbij de communicatie tussen deze netwerken over veel knooppunten van providers loopt. Deze knooppunten en providernetwerken zijn vrijwel niet beveiligd. Hierdoor is het voor hackers en voor de providers zelf een koud kunstje om data af te tappen en deze vervolgens te gebruiken voor spionage- of commerciële doeleinden. Overheden en bedrijven verzamelen steeds meer data en deze worden ook steeds waardevoller. Buitenlandse overheden en bedrijven azen hierop voor concurrentievoordeel. Het is daarom van belang dat zowel overheden als bedrijven ervoor zorgen dat hun data vertrouwelijk blijft.

Compumatica secure networks BV

Logo Compumatica secure networks BV Uden

Twitter LinkedIn

Website

CryptoGuard VPN

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact