Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Clean Clothes BV | dobbi, 59e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Schone was thuisbezorgd

Kleding ophalen, reinigen en bezorgen binnen 48 uur, op  ieder adres in Nederland. Dat is de missie van dobbi. Ook stomen is mogelijk.

Je bent ziek en kunt niet wassen. Of je weet niet waar een stomerij in de buurt is. Dan brengt dobbi uitkomst. Via een app geef je opdracht om maximaal 12 kilo was- en stoomgoed op te halen. De was wordt gedaan en door PostNL weer thuisbezorgd. Binnen 48 uur. De kleding wordt netjes hangend thuisbezorgd en kan zo de kast in. Wel zo handig.

Ook voor jongeren

Een stomerij spreekt jongeren niet aan, te stoffig. Maar een stomerij is wel zo handig als nette kleding nodig is voor een festival of feest. De app helpt je bij het geven van de opdracht aan dobbi.

Duurzame voordelen

De wasmachine en droger in je huis gebruiken de meeste energie. En er wordt veel water verbruikt bij het wassen. Daarbij spoelen veel microvezels mee in het afvalwater. Bij dobbi worden filters gebruikt om deze vezels op te vangen. Onderzoek van TNO laat zien dat professioneel reinigen van kleding tot 5 x meer duurzaam is.

Kleding die duurzaam wordt gemaakt gaat langer mee. Beter voor het milieu en de werkomstandigheden bij de fabricage. Goed verzorgen van de kleding is dan een must, dus naar de stomerij of laten wassen.

Samenwerking

dobbi is samen met de partners Henkel en PostNL uitgeroepen tot de meest innovatieve stomerij in de wereld.

Clean Clothes BV | dobbi

Logo dobbiHilversum

Facebook LinkedIn

Website

Ondernemers van Dobbi bij een auto van PostNL

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact