Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Chrono Eyewear BV, 74e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Draagbare lichttherapie geeft nieuwe energie

Dertig minuten actief blauw licht per dag is vaak al voldoende voor nieuwe energie of om een verstoord slaap- en waakritme te verbeteren. Draag daarom de lichttherapiebril van Propeaq. Die helpt tegen slaapproblemen, winterblues en jetlag.

In de natuur begint de dag met blauwachtig daglicht dat ons wakker maakt en energie geeft. We gaan aan de slag totdat de zon in rode kleuren ondergaat en ons lichaam zich op slaap instelt. Zo werkt de natuur. Maar wij leven in kunstlicht, reizen tussen tijdzones en werken de klok rond. Voor betere prestaties buiten ons natuurlijke ritme hebben we extra blauw licht nodig. Het geeft ons de mogelijkheid om op piekniveau te presteren op de momenten die we zelf kiezen. Daar helpt de lichttherapiebril van Propeaq bij.

Makkelijk mee te nemen

Deze bril is makkelijk mee te nemen voor gebruik op elk gewenst moment. Sporters kunnen daarmee hun piekmoment verschuiven naar het moment waarop ze moeten presteren. De bril met bijhorende TimeTooler App kan winterdip, jetlag en de beruchte dip na de nachtdienst voorkomen en helpt je een gezond slaap- en waakritme te creëren.

Slaaphormoon

Je kunt de lichtblauwe glazen wisselen met oranje. Die stimuleren de aanmaak van het nachthormoon melatonine wanneer je wil gaan slapen.

Wetenschappelijk

Deze lichttherapie is gebaseerd op decennia wetenschappelijk onderzoek en gepatenteerde technologie. De gratis app bij de bril geeft het juiste gebruik aan.

Webwinkels zoals o.a. Bol.com, Amazon, Coolblue en dutyfreewinkels op luchthavens verkopen de bril.

Chrono Eyewear BV

Chrono Eyewear - Propeaq logoTilburg

Facebook Twitter

Website

Propeaq lichttherapiebril

Propeaq team

Het team van Propeaq

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact