Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Casebuilder.com BV, 21e plaats MKB Innovatie Topo 100 2012

Binnen vijf dagen een flightcase op maat

CaseBuilder.com is een webshop voor het online ontwerpen en bestellen van een flightcase-op-maat. Het is een initiatief van ProFlite, een productiebedrijf dat flightcases produceert. ProFlite heeft de gehele workflow, van werktekening tot freesmachine, geautomatiseerd. De klant - zakelijk en particulier - stelt via de website casebuilder.com een flightcase op maat samen. De order gaat rechtstreeks naar de machines. De mensen die de machines bedienen, krijgen via een beeldscherm hun opdrachten.

Digitale samenwerking

De digitale samenwerking tussen klant en productie zorgt voor een foolproof doorloop van de bestelling. Fouten zijn vrijwel niet mogelijk waardoor er minder materiaalverlies is. Contact met de klant, onderhoudt ProFlite in de vorm van mail, internet, digitale foto's en de webcam. Geen files en lange reisafstanden. Proflite werkt duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Concurrerend werken

De conventionele aanbieders werken met 3 à 4 weken levertijd en de prijzen staan onder druk door (goedkope) massaproductie uit het Verre Oosten. Door het combineren van de webshop met geautomatiseerde productie worden maatwerk flightcases per stuk gemaakt en binnen 5 werkdagen geleverd. Als bouwpakket of kant-en-klaar gemonteerd. Dit is een disruptive businessmodel waarmee een productiefabriek in Nederland concurrerend kan werken.

Casebuilder.com BV

Zutphen

Facebook Twitter 

Website

"Dit in the picture zetten van ons bedrijf moet niet worden onderschat, daaruit zijn commerciële relaties ontstaan, maar ook interessante contacten met het MKB, UWV en gemeente Zutphen."

Sam Beltman Casebuilder.com

Lees meer:

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact