Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

CAPTE BV, 99e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Snelle luchtkwaliteitscontrole

Het is in veel ruimten – gebouwen, voertuigen – belangrijk de luchtkwaliteit in de gaten te houden. De data daarvan moet snel kunnen worden verzameld, zodat bij overschrijding van de waarden direct de autoriteiten kunnen worden gewaarschuwd. Daar zijn oplossingen voor, maar Capte BV vond dat het beter kan. Het heeft een luchtkwaliteitssysteem ontwikkeld dat snel data kan verzamelen en dat vijf tot acht keer goedkoper is dan bestaande oplossingen.

Totaalpakket

Capte ontwikkelt en produceert hardware, software en connectiviteit. Het bedrijf creëert een totaalpakket waarmee klanten het beste uit hun wagenpark kunnen halen. Data uit machines en andere toetellen worden verzameld in de cloudoplossing van Capte.

Internet of things

WeCapte IOT AQM gebruikt die technieken voor het luchtkwaliteitscontrolesysteem in voertuigen en gebouwen. IOT betekent Internet of things: via internet zijn apparaten met elkaar verbonden en die kunnen, zonder tussenkomst van mensen, zelf beslissingen nemen. AQM staat voor automated quality management, waarmee de kwaliteitscontrole wordt geautomatiseerd en kan worden gemanaged.

Beste sensor

In het totaalpakket van Capte wordt de beste PM-sensor gebruik. Deze sensor meet het gehalte fijnstof in de lucht. Met een zonnepaneel kan het systeem worden geïnstalleerd op een voertuig en een gebouw, zodat het zichzelf van energie kan voorzien.

De WeCapte IOT AQM wordt verkocht via resellers en rechtstreeks bij Capte.

CAPTE BV

Capte logoAmsterdam

Facebook Twitter LinkedIn 

Website

CAPTE devices voor verzamlen luchtkwaliteite

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact