Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Braingineers, 11e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Iedereen bewust van het onbewuste

Neuropsychologie verdient bredere bekendheid. Immers, 95% van onze keuzes maken we onbewust. Braingineers maakt hier werk van. Met de nieuwste technologie nemen zij een kijkje in het brein en maken onbewuste beleving inzichtelijk. Zij richten zich op de markt van online en media. De methodes die zij hiervoor gebruiken, komen samen in hun online platform Brainpeek. Dé hotspot voor emotie-analyses.

Beleving

Braingineers meet oogbewegingen en hersenactiviteiten tijdens websitebezoek of het kijken van een TV commercial. Dit geeft direct inzicht in de emoties die bij de kijker loskomen, zoals frustratie, opwinding en aandacht. Zij koppelen hiervoor gegevens van een EEG aan eyetracking. Voor makers van video’s en websites is dit hele relevante informatie. Met de emotie-analyses krijgen zij inzicht in de klantervaring en waar die hapert en kunnen zij de klantbeleving van hun producten verder optimaliseren. KLM, T-Mobile, Transavia, SNS, NS en RTL hebben hier al gebruik van gemaakt. De uitkomsten van de analyses komen online samen op Brainpeek. Het online platform verlaagt de drempel om toegang te krijgen tot de inzichten van de emotie-analyses. Bedrijven kunnen nu zelf binnen de eigen organisatie objectieve onderzoeken uitvoeren.

Voorspelkracht

Braingineers is helemaal thuis zijn in de wereld van de neuroscience en artificial intelligence. Door continu data-onderzoek naar de reactie van onze hersenen op wat we zien, voorspellen hun algoritmes steeds nauwkeuriger de beleving van media.

Braingineers

Logo Braingineers Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact