Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

BitesWeLove BV, 32e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Lekker én gezond snacken

Echt lekker snacken én gezond eten kunnen samengaan. Dat bewijst BitesWeLove BV met Crunchy Peas.

Vaak zijn producten die ontzettend lekker zijn, juist minder goed voor je lichaam en de planeet. Andersom zijn er ook veel bedrijven die heel gezonde snacks maken, maar die kunnen qua smaak eigenlijk toch niet echt de geliefde zak chips of chocoladereep vervangen. “Met onze Crunchy Peas is het ons gelukt een product te creëren dat écht lekker en écht gezond is”, aldus de makers.     

Bomvol smaak

Deze gezonde snacks worden gemaakt op basis van noten, bonen en erwten: bomvol smaak en met al het goede van plantpower. Of, zoals BitesWeLove zegt: “We bieden je een snack hack die je een goed gevoel geeft.” De Crunchy Peas stillen de lekkere trek en ze zijn voedzaam – gezond, zonder concessies te doen aan de smaak.

Plantaardig

De Crunchy Peas zijn te vergelijken met de borrelnoot, maar dus gezonder. Ze zijn bijvoorbeeld 100 procent plantaardig, ze bevatten 60 procent minder vet dan andere groentechips en ze zitten in een recyclebare verpakking. Dat maakt ze een ideale vervanger van chips en andere vette snacks. Ze zijn momenteel verkrijgbaar in de smaken Sea Salt & Black Pepper en Smoked Paprika en je vindt ze onder andere bij Albert Heijn, Jumbo, Spar, Shell, Marqt en Picnic.

BitesWeLove BV

BiteWeLove logoAmsterdam

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

Verpakkingen met Crunchy Peas

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact