Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

Biocare Products

Alternatief voor plastic

Stem op Biocare Products

Zorgen voor minder plastic in de wereld, dat is wat Biocare Products nastreeft. Zowel aan land als in zee. Het ontgaat waarschijnlijk niemand meer dat dit heel belangrijk is voor behoud van onze leefomgeving. Als wij met z’n allen op deze manier doorgaan met het produceren, gebruiken en weggooien van plastic, zal in 2050 mogelijk meer plastic dan vis in de zee te vinden zijn. Biocare Products biedt een alternatief: SuperBee Wax Wraps.

Eco-vriendelijk alternatief

SuperBee Wax Wraps is een eco-vriendelijk alternatief voor het thuisgebruik van plastic zakjes, plastic en aluminium huishoudfolie. Verpak voedsel zoals een halve watermeloen, je lunch of kliekjes met de SuperBee Wax Wrap. Was deze na gebruik af met wat lauw warm water en een beetje ecologische zeep, laat het drogen en gebruik ze weer opnieuw.

Hergebruik grondstof

Het hippe en trendy design van de biologisch katoenen doeken maakt het verpakken van voedingsmiddelen extra leuk. Katoen dat bij de productie overblijft en anders wordt weggegooid, daar maakt SuperBee haar katoenen Wax Wraps van. SuperBee Wax Wraps is een origineel product dat net zo gevouwen kan worden als aluminium folie. Bij dagelijks intensief gebruik is een doek minstens een jaar herbruikbaar en door de bijenwas is het antibacterieel.

SuperBee kwam in 2017 op de Nederlandse markt, vanaf 2018 exporteert het bedrijf ook.

Biocare Products

Biocare Products logoOpmeer

Facebook

Website

Superbee Beewraps over schaaltjes

Suzanne Smal

Suzanne Smal

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact