Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

BOTS, 28e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Met BOTS kan iedereen beleggen

Beleggen wordt voor iedereen mogelijk die met een mobiele telefoon toegang heeft tot internet. Kennis van beleggen is niet nodig, de consument hoeft alleen een keuze te maken op basis van risico en rendement. Een automatische algoritme, een bot, doet de rest. Hiermee wil BOTS de beleggingswereld op zijn kop zetten. Zelfs in onderontwikkelde landen, waar mensen nu geen toegang hebben tot beleggen, kunnen mensen nu via de BOTS app een extra inkomen opbouwen.  

Handelen met algoritmes

Grote internationale banken handelen al jaren met algoritmes. Tot voor kort was dit alleen beschikbaar voor een selecte groep, maar BOTS wil de beleggingswereld democratiseren zodat iedereen toegang kan hebben. Met de BOTS app wordt beleggen ook toegankelijk wordt voor de normale consument. Dit bestond nog niet.

Beter dan mensen

Het nieuwe trading platform werkt volgens automatische handelsstrategieën o.a op basis van kunstmatige intelligentie (AI). Aan de achterkant krijgt het platform koop- en verkoopsignalen en voert die uit. De klant ziet hier niets van en dat is ook niet nodig. “Wij gaan er namelijk van uit dat de bots beter handelen dan mensen”, aldus Michiel Stokman, CEO van BOTS.

De BOTS app is gratis beschikbaar via de Appstore (Apple) en de Playstore (Google).

BOTS

BOTS logoHaarlem

Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Website

BOTS app op smartphone

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact