Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Axual BV, 17e plaats KVK Innovatie Top 100 2020

Actuele data helpt bedrijven snel te reageren

De hoeveelheid data die dagelijks wordt gecreëerd, groeit exponentieel. Gebruik van deze data kan bedrijven helpen wendbaarder te worden, resultaten te verbeteren, te innoveren, klanten beter te bedienen en snellere beslissingen te nemen. Maar hoe houd je het allemaal bij? De data wordt waardevoller op een centraal platform dat ter beschikking staat aan eenieder die er in geïnteresseerd is. Daar heeft Axual de oplossing voor.

Axual ondersteunt data-gedreven ondernemingen, zoals banken, energiemaatschappijen, netbeheerders en verzekeraars om realtime (onmiddellijk) te opereren. Zo’n organisatie ontvangt voortdurend allerlei datastromen – van klanten (websites, apps), interne bronnen (applicaties, processen, sensoren), toeleveranciers en overige partners (bestellingen, prijzen) en externe bronnen (nieuws, overheid).

Voordelen van realtime data

Om alle afdelingen in zo’n organisatie de mogelijkheid te geven die datastromen in realtime te publiceren en consumeren heeft Axual een platform ontwikkeld. Daarmee kunnen zij processen versnellen en direct reageren op in- en externe ontwikkelingen. Realtime data uitwisselen kan bijvoorbeeld brandstoffenverbruik reduceren, het risico op fraude bij financiën beperken, leiden tot betere klantbediening en de veiligheid verhogen (denk aan sensordata van waterstanden of vliegvelden). Gaat de zon schijnen of trekt de wind aan, dan kunnen energiemaatschappijen direct reageren om zo optimaal en duurzaam mogelijk energie op te wekken.

Internationalisering

Distributie geschiedt rechtstreeks en via gerenommeerde system integrators als Conclusion en Linkit. Samenwerkingen met technologiepartners als Snowflake, Microsoft en Red Hat zullen de internationalisering versnellen.

Axual BV

Axual logoUtrecht

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact