Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Additive Industries, 2e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Perfecte opstap voor 3D metaalprinten

Altijd al gedroomd van 3D metaalprinten? Met de beste machines tegen een schappelijke prijs. Dat kan met de MetalFAB1 Process & Application Development Tool van Additive Industries. Zij zijn meer dan thuis in de wereld van 3D metaalprinten. Hun ‘gewone’ printsystemen draaien al in de luchtvaart-, automotive- en high-tech-industrie. Met de nieuwe tool maken zij de weg vrij voor nog meer toepassingen en vooral nieuwe gebruikers.

Experimenteren én doorontwikkelen

Nieuwe gebruikers van de technologie kunnen met de Process & Application Development Tool experimenteren en ervaring opdoen. De tool heeft dezelfde techniek als de bestaande systemen van Additive Industries. Voor bestaande gebruikers is de tool handig om hun processen door te ontwikkelen en te optimaliseren voor nieuwe metalen, los van de draaiende productielijn. De gebruiker kan de machine later met behulp van een upgrade-kit uitbouwen tot een volwaardige serieproductie machine.

Voor de bakker?

Kaak Groep, een klant van Additive Industries die industriële bakkerijlijnen ontwerpt en produceert, is te spreken over 3D printen als productietechniek: snel en stukken goedkoper. Zij gebruiken de al bestaande grote broer (MetalFAB1) van de nieuwe tool en bestelden kortgeleden een tweede printer. De opstap-tool biedt deze technologie nu ook voor ondernemers die met 3D metaalprinten willen experimenten. Additive Industries is gevestigd in Eindhoven en is uitgegroeid tot een mkb-bedrijf met een ambitieus team. Komt voor de bakker!

Additive Industries

Logo Additive IndustriesEindhoven

 Twitter LinkedIn

Website

MetalFAB1 Process & Application Development Tool

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact