Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Accerion (Unconstrained Robotics BV), 9e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Super-ogen voor mobiele robots

Een robot helemaal zelfstandig laten bewegen. Dát is waar Accerion aan werkt. Een grote stap in die richting is gemaakt. Zij ontwikkelden een speciale sensor waarmee mobiele robots super gemakkelijk kunnen positioneren zonder dat daarbij iets in de omgeving nodig is. De sensor zorgt ervoor dat de robot altijd precies weet waar hij is. De ‘super-ogen’ maken andere hulpmiddelen om te navigeren, zoals magneetjes in de vloer of reflectoren, overbodig.

Vrij bewegen

Mobiele robots met de nieuwe sensor kunnen zich binnen gebouwen én daarbuiten bewegen. Dat is waar de industrie behoefte aan heeft: robots die vrij hun weg kunnen vinden. Zij krijgen een steeds grotere rol bij de productie van goederen, voedsel en bij logistieke processen. De sensor is een enabler voor de snel groeiende bestaande en vooral toekomstige markt van mobiele robots.

Internationale markt

De internationale markt lonkt en ligt voor het Venlose bedrijf zowat om de hoek. Vanaf de Hightech Campus in Eindhoven verhuisden zij naar het hart van de logistieke hotspot van Nederland. Bij de Hannover Messe trokken zij dit jaar veel bekijks en wonnen zij een prijs met hun nieuwe vinding. Accerion heeft inmiddels meerder klanten in Nederland en in de Verenigde Staten.

Accerion (Unconstrained Robotics BV)

Logo Accerion Venlo
 

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Sensor module

Nieuwe leads

"Het is een eer voor Accerion om in deze belangrijke lijst te mogen staan! De nominatie voor de MKB Innovatie Top 100 en het behalen van de 9de plaats heeft ons veel media exposure opgeleverd. Daarnaast hebben we velen nieuwe contacten en leads op mogen doen."

Willem-Jan Lamers, Accerion

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact