Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Op zoek naar geld voor uw plannen?

Kom naar de Week van de Financiering

U ziet een geweldige kans voor uw bedrijf! Maar hoe komt u aan geld voor de uitvoering? Er is meer mogelijk dan u denkt. Ontdek welke financiering bij u past. Kom naar de Week van de Financiering. De Week van de Financiering is voor alle ondernemers die geld nodig hebben voor hun bedrijf en willen weten welke financieringsmogelijkheden er zijn. U gaat naar huis met een totaaloverzicht van financieringsmogelijkheden en bruikbare tips of contacten.

Welke vormen van financiering bestaan er? En vooral, welke zijn voor u geschikt? Wij brengen u op de hoogte van alle mogelijke vormen van financiering. Van crowdfunding en informal investors tot subsidieregelingen, leasing en factoring. U krijgt persoonlijk advies van deskundigen.

U kunt deelnemen aan korte kennissessies. En natuurlijk is er volop gelegenheid om waardevolle, nieuwe contacten te leggen tijdens de netwerkborrel.

Data en locaties

Van 15 tot en met 19 februari, iedere dag op een andere locatie vanaf 15.30 uur: maandag 15 februari in Duiven, dinsdag 16 februari in Nootdorp, woensdag 17 februari in Assen, donderdag 18 februari op Schiphol en de 19e in Eindhoven.

Voor gratis aanmelden en het volledige programma gaat u naar: kvk.nl/financiering

Meld u snel aan

Nu al vragen over financiering of over het programma?
Bel de KvK-Financieringsdesk: 0800 1014

Banner week van de financiering

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact