Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Met innovatie kom je verder

Ruiken, proeven en voelen wat innovatie voor een bedrijf kan betekenen

Op 1 oktober 2015 organiseerde de kamer van koophandel de Dag van de Innovatie op 5 locaties in het land. Ondernemers in het zuiden konden daarvoor terecht in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Ruiken, proeven en voelen wat innovatie voor een bedrijf kan betekenen. Dat is wat wij op de Dag van de Innovatie aan ondernemers wilden meegeven.

MKB Innovatie Top 100

Op de Dag van de Innovatie werd ook de winnaar bekend gemaakt van de MKB Innovatie Top 100. Vanuit Brabant en Limburg stonden 20 bedrijven op de lijst. Zij gooiden hoge ogen bij de jury. Op het Innovatieplein in Eindhoven lieten zeven van deze toppers hun vinding aan het publiek zien. Bijvoorbeeld de altijd bloeiende hortensia van Forever&Ever, anti-muggencrème van MosquitNo die ook tegen UV-straling beschermt en Dual Inventive met hun datasysteem dat onderhoud aan het spoor een stuk efficiënter maakt.

Contacten leggen

Het begrip 'innovatie' werd van alle kanten belicht. Stappenplannen om zelf tot succesvolle innovaties te komen, inspirerende voorbeelden op het innovatie- en partnerplein en praktische oefeningen tijdens interessante workshops. De ondernemers hebben er een positief gevoel aan overgehouden en hebben veel contacten gelegd.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact