Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Digital One

One-stop-shop volledig gefocust op online marketing

Bedrijfsnaam Digital One
KvK Nummer 72978678
Website https://www.digital-one.nl/
Beschrijving onderneming One-stop-shop volledig gefocust op online marketing!
Door samenwerking met uiterst gespecialiseerde partners zijn wij in staat om een volledig aanbod van online diensten te leveren: E-mailmarketing, online branding, website’s en apps, video’s, podcasts, webinars, social media, SEO en SEA.

Uit dit aanbod kan je zelf kiezen welke combinatie van diensten gewenst zijn. Dit kunnen eenmalige projecten zijn of wij kunnen je bedrijf volledig ontzorgen door de online marketing via een abonnementstructuur in beheer te nemen.

Daarnaast kunnen wij ook strategisch advies geven over hoe jouw bedrijf online marketing optimaal kan inzetten binnen het beschikbare budget, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.
Naam innovatie One-stop-shop volledig gefocust op online marketing
Beschrijving innovatie In de tijd waar online steeds belangrijker is miste nog een one-stop-shop voor alle online marketing. Ik werk samen met gespecialiseerde partners, waardoor kan ik een compleet assortiment kan aanbieden tegen elk gewenst budget!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Internet heeft de wereld totaal veranderd inclusief de manier waarop bedrijven hun diensten aanbieden en communiceren. Digital One speelt in op deze ontwikkeling en adviseert klanten in deze transitie.
Bijdrage aan een betere wereld Digital One levert volledig digitale marketing diensten en draagt hiermee bij aan een duurzame wereld.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wat vernieuwend is aan Digital One is dat alle uiteenlopende online diensten samengebracht worden op een platform. Dit biedt klanten enorm gemak en zorgt ervoor dat zij veel effectiever en geïntegreerd kunnen werken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact