Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

IINII

Afstandhouder draagt bij aan het veilig samenbrengen van groepen mensen

Naam bedrijf IINII
KVK nummer 63221861
Website https://iinii.nl/
Extra website https://www.deafstandhouder.nl/
Beschrijving innovatie De afstandhouder is een functioneel en mobiel meubel op statafel hoogte dat altijd de 1,5 meter waarborgt.

Het flexibele lichtgewicht frame op wielen biedt volledige bewegingsvrijheid. Met de geïntegreerde zitmodule en intelligente accessoires is het multi inzetbaar.

De afstandhouder kan worden ingezet op evenementen, in horecagelegenheden, op kantoren en in publieke ruimtes waarbij samenkomen centraal staat. Het geeft gebruikers de vrijheid om elkaar te ontmoeten zonder risico.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. De afstandhouder draagt bij aan het veilig samenbrengen van groepen mensen. De anderhalve meter maatschappij is het nieuwe normaal geworden. In de praktijk blijkt het lastig om de juiste afstand te bewaren. De afstandhouder zorgt ervoor dat je toch op een veilige manier jouw relaties of medewerkers live kan ontmoeten.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Zeker, de afstandhouder is in vele branches inzetbaar. Eigenlijk overal waar je veilig mensen live wil laten samen komen. Wij zien naast het gebruik in de evenementen branche ook zeker mogelijkheden in horeca, kantoren en in publieke ruimtes.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact