Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

mycapa.city (non-profit initiatief valt onder BlueBottle Holding B.V.)

Webapp helpt horecazaken om de maximale bezetting uit hun zaak te halen

Naam bedrijf mycapa.city (non-profit initiatief valt onder BlueBottle Holding B.V.)
KVK nummer 57852057
Website https://mycapa.city
Extra website https://drive.google.com/file/d/1SXNM6uU5HUA6sTIHTQFvvQ8DFmAuiJ5c/view
Beschrijving innovatie mycapa.city is een gratis webapp die gedurende, maar ook na de coronamaatregelen, horecazaken de mogelijkheid biedt om conform wettelijke richtlijnen de maximale bezetting uit hun zaak te halen.

De webapp voorkomt extra interactie aan de deur en laat gebruikers ter plaatse de vrije capaciteit van een bar of café scannen en direct een reservering maken. Bij directe bezoeken vraagt de app ook nog de coronavirus gezondheidsvragen uit, voordat de reservering bevestigd wordt.

Voor zaken die zonder reserveringen of met een ander systeem werken biedt mycapa.city ook louter de bezoekersregistratie. Bezoekers scannen bij binnenkomst de QR code en laten hun gegevens digitaal achter. Bij een mogelijke uitbraak kunnen blootgestelde bezoekers snel en makkelijk gewaarschuwd worden.

mycapa.city is momenteel live in Nederland en België.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Wij zijn op dit moment marktleider in Nederland voor digitale bezoekersregistratie met 500+ locaties en tienduizenden bezoekers.

Het check-in systeem vraagt naast de wettelijke verplichte bezoekersgegevens ook een aantal gezondheidsvragen uit over mogelijke coronaklachten.

We zijn daarnaast de enige die het gratis reserveringssysteem voor restaurants in Nederland.

De apps beperken zo het fysieke contact tussen gasten en personeel.

Zonder apps zijn de maatregelen niet goed te handhaven zonder interactie aan de deur, waardoor we het doel van social distancing verliezen. Met onze unieke check-in functie kunnen horecaondernemers op een veilige manier doorwerken, terwijl ze besparen op hun personeelskosten.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Wij hebben het product ontwikkeld voor de horeca, maar het bleek breder toepasbaar. We hebben nu ondermeer ook gemeentelijke loketten, kerken, moskeeën, musea, sportscholen, zwembaden, golfbanen, sportkantines, stadions en nog vele andere type locaties kunnen helpen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact