Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Yellowspot BV

SpaceGuard – zorgeloos en eenvoudig toegangsbeheer

Naam bedrijf Yellowspot BV
KVK nummer 32064878
Website https://www.yellowspot.nl/
Extra website www.spaceguard.nl
Beschrijving innovatie SpaceGuard is een telpoort systeem waarbij klanten volledig automatisch worden geattendeerd op het al dan niet veilig betreden van een winkel of andere publieke ruimte in het kader van de anderhalve meter samenleving.

“SpaceGuard – zorgeloos en eenvoudig toegangsbeheer.
De veiligheid van uw publiek én personeel staat natuurlijk bovenaan. U wilt uw bezoekers met een gerust hart kunnen ontvangen. Een positief bezoekersbeleving zal steeds belangrijker worden als de anderhalve meter samenleving de nieuwe norm zal worden. Het publiek zal na de huidige periode van de intelligente lock-down moeten wennen aan het feit dat men bewust afstand zal moeten houden en overvolle gesloten ruimtes passen daar nu eenmaal niet bij.

Yellowspot introduceert SpaceGuard, een technisch hulpmiddel om bezoekers van bijvoorbeeld theaters, musea, retail, etc. te kunnen laten weten of het veilig is om een ruimte te betreden.
Wat is SpaceGuard?
Het is een toegangspoort, voorzien van sensoren, verlichting en doordachte intelligentie. U stelt het maximaal aantal bezoekers in welke toegelaten mogen worden in de desbetreffende ruimte. Wanneer dit aantal bezoekers door de poortjes zijn gegaan, zullen de poortjes rood gaan branden. Verlaten bezoekers de ruimte weer, dan is er weer plaats voor nieuwe bezoekers en zullen de poortjes weer groen kleuren. Ook is het mogelijk om een Smart Display hieraan te koppelen voor aanvullende informatie en reclames. Heeft uw ruimte meerdere of gecombineerde in- en uitgangen? Geen probleem, want meerdere units zijn draadloos aan elkaar te koppelen.

Kijk voor meer informatie op www.spaceguard.nl of check onze socials.”
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. De producten helpen de ondernemer om het aantal aanwezige klanten in zijn winkel in de gaten te houden, zodat het niet te druk word en men 1,5 mtr afstand kan houden. Veilig winkelen voor klant en ondernemer.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Jazeker, de producten zijn ook toepasbaar voor musea, gemeentehuizen, bibliotheken, theaters, toiletgebouwen, etc.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact