Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

#UnlockRetail (een initiatief van Bringly en Packaly)

UnlockRetail ondersteunt retailers om in contact te blijven met de consument

Naam bedrijf #UnlockRetail (een initiatief van Bringly en Packaly)
KVK nummer 76176479
Website https://unlockretail.nl/
Extra website
Beschrijving innovatie De campagne #unlockretail roept Nederlanders op om te blijven kopen bij lokale retailers.

Naast de horeca wordt de detailhandel ook hard getroffen. De hardwerkende retailers proberen staande te blijven in deze onzekere tijd. Het zou zonde zijn als die leuke, bijzondere en persoonlijke winkels uit het straatbeeld zou verdwijnen.

Het collectief ondersteunt retailers om in contact te blijven met de consument. Bestel lokaal bij jouw retailer en jouw pakketje wordt snel en duurzaam bezorgd. Zo houden we samen we de Nederlandse detailhandel in leven.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Dankzij dit collectief, een initiatief van Bringly en Packaly, is het mogelijk voor retailers in meer dan 32 steden snel én duurzaam hun fysieke winkelvoorraad naar de klant toe te brengen. In tijden waarin er minder consumenten naar de winkels gaan, is het extra belangrijk om juist voor lokale retailers de mogelijkheid hebben om hun online verkrijg- en zichtbaarheid te vergroten.

Door het bundelen van de krachten tussen Bringly en Packaly kunnen retailers, groot en klein, dezelfde dag nog toegang krijgen tot een lokaal verzendplatform en hun winkel verzendklaar maken. Via de website ontvangen retailers hulp, advies en marketing support om hun lokale klanten te bereiken.

Door retailers deze mogelijkheden te bieden, konden zij ondanks de lockdown hun lokale klanten nog steeds bereiken. En dat op een duurzame en verantwoorde manier. De lokale retail werd gesteund, lokale producten werden snel thuisbezorgd via het duurzame bezorgnetwerk en vervuilende bestelbusjes werden uit de stad geweerd.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Het collectief is bedoeld voor alle soorten retailers van groot tot klein. Het duurzame bezorgnetwerk zou ook ingezet kunnen worden voor lokale horeca, maar de focus ligt in de eerste instantie op lokale retail. Zij hebben namelijk niet altijd direct toegang tot een lokaal verzendplatform en hebben vaak ondersteuning nodig bij het verzendklaar maken van hun fysieke winkel(s).

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact