Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Uit Veluwe

Boerbox geeft boeren afzetkanaal en consumenten ontdekken streekproducten

Naam bedrijf Uit Veluwe
KVK nummer 17231275
Website https://uitveluwe.nl/
Extra website
Beschrijving innovatie Begin 2020 staken wij de koppen bij elkaar. De horeca ging dicht, en de boeren vonden minder afzet. Om hun mooie producten niet verloren te laten gaan, bedachten we de Boerbox. Een box gezonde, gevarieerde en lokale producten die je lekker thuis kunt opeten. Zo kan iedereen nog steeds genieten van de heerlijke producten van de Veluwe! Erkende streekproducten die bijdragen aan natuur, landschap en biodiversiteit, rechtstreeks thuisbezorgd. Met inspiratie voor gerechten, hoe te koken met de seizoenen en de producten die boeren beschikbaar hebben.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Consumenten en bedrijven hebben we kennis laten maken met Streekproducten, hoe kook je met de seizoenen en producten die rechtstreeks van de boer bij je thuis in de keuken komen en waarom is het van belang om lokaal te komen. Er is een uniek (vrijwilligers)team ontstaan, boeren en ondernemers die ieder vanuit expertise een bijdrage hebben geleverd. De boeren hebben een nieuw afzetkanaal gekregen, startende ondernemers hebben gave portfolio's opgebouwd en samen hebben we een nieuw team neergezet wat ook buiten Uit Veluwe betaalde projecten samen oppakt, waarmee ondernemers ook in deze tijden elkaar helpen overeind te blijven.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Jazeker, we werken ook samen met andere initiatieven die soortgelijke dingen opzetten in andere regio's. Kennis en expertise uitwisselen en bijvoorbeeld communicatie materiaal in format vorm, techniek en platform deelbaar maken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact