Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

UV Smart BV

Effectieve, gevalideerde Log-5 desinfectie van medische instrumenten en apparatuur

Naam bedrijf UV Smart BV
KVK nummer 69786194
Website https://www.uvsmart.nl/
Extra website https://nl.linkedin.com/company/uvsmart
Beschrijving innovatie De D25 draagt bij in het creëren van een veiligere zorgomgeving in slechts 25 seconden. De D25 wordt toegepast in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen. De Impelux™ technologie met behulp van UV-C licht zorgt voor een effectieve, gevalideerde Log-5 desinfectie van medische instrumenten en apparatuur, zonder gebruik te maken van chemicaliën of vloeistoffen. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat, en is volkomen veilig voor materiaal, elektronica en de zorgprofessional zelf.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Ons product heeft bijgedragen door medische apparatuur in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen te desinfecteren en te zorgen voor een nog betere hygiëne in tijden van de coronacrisis.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Ja. Hygiëne is belangrijk voor heel veel andere sectoren. Producten met een maximale grootte van een schoenendoos waarbij het gehele oppervlakte geraakt wordt door het UV-C licht, zou gedesinfecteerd kunnen worden met de D25. Maar onze eerste focus ligt op de medische markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact