Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Thuis Uit Eten

Culinair platform ‘Thuis uit Eten’

Naam bedrijf Thuis Uit Eten
KVK nummer 60365544
Website www.thuisuiteten.nl
Extra website
Beschrijving innovatie Voor wie geen zin heeft om zelf uren in de keuken te staan en graag wat beters wil eten dan patat of een pizza, is er nu het culinaire platform ‘Thuis uit Eten’. Kwalitatief hoogwaardige culinaire gerechten van de meest gastronomische restaurants worden – zeer stijlvol – tot aan de deur bezorgd. Thuis uit Eten verzorgt het luxe gevoel van uit eten gaan, maar dan in eigen tuin of huiskamer. Een totaalbeleving van moment van bestellen tot de bezorging aan huis.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Met onze marketing expertise en grote affiniteit met gastronomie, helpen we graag de betere restaurants van Nederland. Dat doen we door de beleving van de restaurants aan huis te creëren en hun menu’s en gerechten in stijl te bezorgen. Wij outsourcen de bestellingen van de restaurants door middel van een intelligente en hoogwaardige digitale back-end met slimme bezorgrouting. Hierdoor kunnen de restaurants zich focussen op dat waar zij goed in zijn: culinaire creativiteit in de keuken. Ondernemers ontzorgen en beleving creëren; dat is onze passie. We hebben de overtuiging dat de thuis uit eten trend niet alleen van toepassing is ten tijde van Corona, maar een blijvend businessmodel is. Consumenten gaan graag uit eten, maar willen ook steeds vaker thuis kwalitatief goed eten. Met Thuis uit Eten faciliteren we dit en hierdoor vergroten we de afzetmarkt voor de restaurants substantieel. Als je in Utrecht woont, kan je genieten van de culinaire kunsten van restaurants in Rotterdam, Amsterdam, Haarlem en omgeving; alles is mogelijk. Nu ligt de focus nog op thuisbezorgen in stijl, maar binnenkort bestaat ook de mogelijkheid van volledige beleving door bediening of een kok aan huis, de verzorging van de gehele styling van het diner of zelfs het bieden van entertainment aan huis voor de meest geslaagde avond. Wij blijven niet stilzitten in deze tijden; wij hebben grootse, innovatieve plannen!
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Thuis Uit Eten is actief op gastronomisch gebied, dit is nu de focus waar we ons op richten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact