Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

The Incredible Machine

De Bubble, een social distancing badge

Naam bedrijf The Incredible Machine
KVK nummer 54684625
Website www.proxemy.eu
Extra website https://www.ad.nl/video/iedereen-veilig-in-een-eigen-bubbel~p175947
Beschrijving innovatie De Bubble is een social distancing badge die een subtiel signaal geeft als je binnen 1,5 meter van een andere Bubble komt.

Uit tests met gebruikers in veel verschillende situaties blijken mensen zonder de Bubble het lastig te vinden om continu hun afstand te bewaren. Met de Bubble daarentegen werd het een stuk makkelijker en een stuk aangenamer. Het nieuwe normaal is zo een stuk makkelijker vol te houden.

De Bubble is gebaseerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde technologie ism een grote chipfabrikant. In tegenstelling tot Bluetooth werkt de Bubble accuraat. Omdat de Bubble geen lokatie-data nodig heeft is de privacy al volledig gewaarborgd in het ontwerp van de oplossing. De Bubble is direct uit de doos te gebruiken en is daarmee enorm gebruiksvriendelijk.
Daarnaast is deze oplossing 30% tot 60% goedkoper dan oplossingen die met een andere technologie werken.

Kortom, een zeer bijzonder staaltje innovatiekracht om in een 4 maanden een nieuwe technologie te ontwikkelen, te testen en ready for manufacturing te krijgen.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Het bewaren van afstand is na het testen en thuisblijven de meest effectieve maatregel tegen de verspreiding van Covid19.

De Bubble zorgt dat mensen met vertrouwen zich kunnen bewegen in grotere openbare ruimten zoals kantoren, musea, winkels en congrescentra.

Dit vertrouwen is essentieel voor het economisch verkeer. Hoewel de economie voor een groot deel prima digitaal kan draaien is het de afgelopen maanden ook meer dan duidelijk geworden hoezeer het menselijk contact - het elkaar in de ogen kijken - van waarde is om zaken te doen.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. We hebben deze oplossing specifiek voor de oplossing van social distancing ontwikkeld. Aangezien social distancing in veel verschillende branches raakt werken we graag met ondernemers samen die specialist zijn in hun branche (zorg, arbo, HSQE, events, distributiecentra, musea, etc).

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact