Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

PJP Film & Studio

Van buiten filmen mét mensen naar binnen webinars organiseren vóór mensen.

Naam bedrijf PJP Film & Studio
KVK nummer 12036645
Website https://www.pjpfilmstudio.nl/
Extra website https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6722044202428973056
Beschrijving innovatie PJP Film & Studio is normaal een bedrijf dat veelal buiten, mét mensen video's maakt. Die werkwijze kwam in maart opeens stil te liggen. In korte tijd hebben we het bedrijf weten te kantelen. Van buiten filmen mét mensen naar binnen webinars organiseren vóór mensen.
- Er is geïnvesteerd in licht, geluid, camera's en opnametechniek
- Er is tijd en geld geïnvesteerd in het kennen en toepassen van online platforms zoals Teams en Zoom
- Het productieproces in en vanuit de studio is eenvoudiger en efficiënter georganiseerd
- Er is een brede pool aan netwerkpartners (licht, geluid, presentatoren, etc.) geactiveerd
- Het gebouw is anders ingericht
- Officemanagement en hospitality zijn ingericht
- Greenscreenstudio's zijn gekoppeld aan de talkshowstudio

Dit alles om organisaties continuïteit in communicatie te bieden in tijden van corona. Niet communiceren met medewerkers, klanten, burgers en cliënten is geen optie. Bovendien is dit zodanig georganiseerd dat de benodigde set aan apparatuur in de studio én op locatie bij de ingezet kan worden.

Door snel aan de juiste knoppen te draaien is PJP Film & Studio in no time verworden tot dé hoogwaardige webinar / livestreamspecialist van Limburg en Oost-Brabant.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Opeens kon er een streep door de hele voorjaarskalender van PJP Film & Studio. Normaal is het zo dat als de blaadjes aan de bomen komen, bedrijven naar buiten willen om mooie plaatjes te schieten voor bedrijfsfilms, commercials, etc. Nu werd dat allemaal geannuleerd. Doordat we een uitvaart voor een goeie bekenden gingen livestreamen werden we getriggerd op die techniek. Van daaruit zijn we door gaan ontwikkelen en gaan investeren. Sinds medio mei zijn we optimaal ingericht op het verzorgen van webinars / livestreams met veel kijkdynamiek en zeer professioneel beeld en geluid. Eigenlijk nemen mensen deel aan een online televisie-uitzending en dat is een heel andere ervaring dan een Teams-meeting
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Het product is al toepasbaar voor alle branches. Van ict-dienstverlener tot gemeente en van bank tot vereniging van campingboeren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact