Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

OPHENR

Op een hygiënische manier deurklinken, liftknoppen, drukknoppen en touchscreens bedienen

Naam bedrijf OPHENR
KVK nummer 77814959
Website www.ophenr.com
Extra website https://www.ophenr.com/pages/business-contact
Beschrijving innovatie OPHENR is een hulpmiddel op sleutelhanger-formaat dat de menselijke vinger vervangt. Door OPHENR te gebruiken hoef je geen veel gebruikte oppervlakken aan te raken met je handen. Je kan dus op een hygiënische manier deurklinken, liftknoppen, drukknoppen en touchscreens bedienen. OPHENR is gemaakt van massief koper, een inherent virusdodend materiaal.

OPHENR is ontwikkeld in Nederland en wordt geproduceerd in Nederland.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Volgens onderzoek van World Health Organization (WHO) speelt handcontact een grote rol bij de verspreiding van virussen en bacteriën. Door OPHENR te gebruiken wordt direct handcontact verminderd, daarnaast heeft onderzoek gepubliceerd in het New England Journal of Medicine aangetoond dat koper virussen en bacteriën doodt. Daardoor dragen we bij aan de vertraging van de verspreiding van het coronavirus.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Men raakt dagelijks tientallen oppervlakken aan. OPHENR is voor iedereen, het draagt bij aan het verminderen van direct contact met veel gebruikte oppervlakken en bevordert het bewustzijn van een goede handhygiëne.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact