Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Nocto International BV

Nocto - The Future of Hospitality.

Naam bedrijf Nocto International BV
KVK nummer 67722148
Website www.noctoapp.com
Extra website
Beschrijving innovatie Nocto - The Future of Hospitality.

Nocto is een data gedreven social media platform dat consumenten en horecabedrijven in realtime met elkaar verbindt. De app helpt consumenten met het vinden, delen en genieten van de beste ervaringen. De marketing & CRM tool zorgt ervoor dat bars, clubs, restaurants en hotels op een effectieve en goedkope manier gasten kunnen aantrekken relatie met hen kunnen opbouwen.

Sinds het coronavirus hebben wij een stoplicht systeem geïmplementeerd. Gasten en horecaondernemers worden, naast op basis van behoeften, nu ook verbonden op basis van de capaciteit van horecaondernemingen. Een horeca onderneming kan gemakkelijk zijn status updaten; beschikbaar (groen), beperkte capaciteit (geel), vol (rood). In de Nocto app kunnen consumenten live zien welke horecaondernemingen capaciteit hebben.

De app was bedoeld om je te wijzen op de gezelligste horeca, nu juist op de rustigste - AD Rotterdam.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Nocto biedt een oplossing voor de 1,5e meter samenleving maar heeft een blijvende toegevoegde waarde. Het gebruik van het stoplicht concept heeft voordelen voor consumenten, horecaondernemingen en de overheid.

Zijn er nog veel plekken vrij, dan staat de gelegenheid op groen. Wordt het drukker, schiet de kleur op geel en als het echt te druk is, wordt het rood. Op deze manier wordt iedereen geholpen. De horecaondernemer heeft er niks aan als er rijen mensen om het terras staan. Dat kan gevolgen hebben en straalt niet goed af op de zaak. Niemand wil door de gemeente worden gesloten doordat de maatregelen niet goed worden nageleefd. Daarnaast kunnen volle horecaondernemingen consumenten doorverwijzen naar locaties die nog wel plek hebben. Als mensen de stad in willen, is het handig dat ze niet allerlei tenten af hoeven voordat ze ergens terecht kunnen. Ook kunnen teleurstellingen aan de deur worden voorkomen. Op deze manier helpen we de horeca-industrie, waar harde klappen vallen. Door het verspreiden van de consumenten is er ook een beperkt verspreidingsrisico van corona.

Binnen zitten de caf├ęs en restaurants vanwege de maatregelen een stuk sneller vol dan voorheen. Gasten kunnen live hun ervaringen delen in de vorm van foto's en video's. Als je dan twijfelt of je naar een locatie moet gaan, kun je alvast de sfeer proeven.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Op dit moment niet.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact