Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Meer Bomen Nu

Red een perenboom

Naam bedrijf Meer Bomen Nu
KVK nummer 24429002
Website www.meerbomen.nu
Extra website https://www.youtube.com/watch?v=3hUWTgAz_iE
Beschrijving innovatie Gratis bomen en struiken: door corona werden tientallen duizenden perenbomen en andere bomen en struiken niet verkocht. Meer Bomen Nu organiseerde een massale weggeefactie. Komende winter geven we ook 1 miljoen bomen en struiken gratis weg: boventallige zaailingen uit de natuur.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Een week lang was de perenboom het meest gewilde product van Nederland. Het veel mensen laten lachen tijdens corona en bracht verbinding: 'red een perenboom' kreeg duizenden mensen uit hun huis. Nu staan al die perenbomen in achtertuinen, leggen CO2 vast en zorgen voor voedsel voor mens, vogel en insect.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Ja zeker, van een andere kweker kregen wij al 60.000 viburnumstruiken (red de sneeuwbal), en nog een gepensioneerde fruitteler vraagt of wij de 25 jaar oude appelbomen een tweede kans willen geven. De wintercampagne waarin we zaailingen verhuizen, kan elke terreinbeheerder en gemeente kopiƫren en opschalen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact