Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Kemker ICT Groep

Data Opslag Nederland

Naam bedrijf Kemker ICT Groep
KVK nummer 76423409
Website https://www.kemkerict.nl/
Extra website https://www.kemkerict.nl/diensten/ict-diensten/data-opslag-nederland
Beschrijving innovatie AVG conforme data opslag in de Cloud op twee Nederlandse servers (Amsterdam en Delft). Data Opslag Nederland maakt gebruik van Secure File Sync technologie. Zodoende worden bestanden veilig gedeeld door middel van sharelinks, die instellingen bevatten om aan te geven hoe vaak iets gedownload mag worden of wie het mag downloaden.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Data Opslag Nederland draagt bij in deze crisis omdat het zeer scherp geprijsd is, al voor maar € 14,95 heb jij volledige opslag via de Cloud in eigen land met een account van 1TB! Dit scheelt de ondernemer enorm in de kosten als het gaat om investeren in veilige Clouddiensten.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Dit product is van toepasbaar voor iedere onderneming van Nederland en daarbuiten die onlinedocumenten moet opslaan, delen en creëren.
Wellicht dat het meer van toepassing is voor branches die veel in de weer zijn met gevoelige data zoals: advocaten, accountants en overheidsinstellingen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact