Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Helpr.ai

VVCR - Prodrive

Naam bedrijf Helpr.ai
KVK nummer 66317991
Website https://helpr.ai/nl/
Extra website
Beschrijving innovatie Precies op het punt waar educatie, conversational interfaces en data processing samenkomen is het speelveld van Helpr. Helpr maakt virtuele coaches om leerprocessen te automatiseren.

Hoe zorg je ervoor dat een video die je net hebt gezien ook daadwerkelijk wordt omgezet in relevante kennis en je reflecteert op hetgeen je net hebt geleerd?

"Conversational video" noemen wij dit, waarbij video en conversatie naadloos op elkaar zijn ingespeeld, interactie en engagement creëren en leerrendement maximaliseren.

Techniek zonder goede en nuttige content is waardeloos, VVCR Prodrive heeft aan het begin van de Covid19 pandemie direct de handschoen opgepakt en is vol met helpr deze ontwikkeling aangegaan. En met succes, diverse partijen hebben deze tooling al in gebruik genomen!
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. VVCR - Prodrive heeft een missie, nul verkeersdoden. Maar hoe verwezenlijk je dat wanneer je geen fysieke instructies meer kunt geven?

Luck = when preparation meets the opportunity

Op het schoolplein kwamen Mark (Prodrive) en Jaap (Helpr) met elkaar in gesprek. En nu staat er de basis van een sterk innovatief product waarvan beide overtuigd zijn dat het zal bijdragen aan de missie van Prodrive!
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Zeker en dat wordt ook al gedaan. Conversational video kan breed worden ingezet, bij trainingen, instructies, etc.

Conversational Video is een blijvertje. Want wij zijn ervan overtuigd:

Every (video) learning journey needs a conversation!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact