Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Golden Egg Check

StartupRoulette

Naam bedrijf Golden Egg Check
KVK nummer 63542560
Website www.goldeneggcheck.com
Extra website www.startuproulette.vc
Beschrijving innovatie StartupRoulette; online event waarin startups en investeerders elkaar online ontmoeten. Golden Egg Check is verantwoordelijk voor de matching aan de achterkant en draagt zorgt voor relevante matches. StartupRoulette begon als antwoord op de Corona-crisis en is in korte tijd uitgegroeid tot een twee-wekelijks event waarin tientallen startups en investeerders elkaar ontmoeten.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Toen de crisis startte, en vooral het verdwijnen van fysieke meetings en events, konden startups en investeerders elkaar minder makkelijk ontmoeten. De investeerders - veelal Venture Capital en Angel bedrijven - hebben echter een mandaat om investeringen te doen en zijn dus wel actief op zoek. Via StartupRoulette wordt de eerste, cruciale ontmoeting gefaciliteerd. De reacties zijn positief van beide kanten van het platform (gemiddeld 4.8/ 5).
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Waar wij begonnen als een maandelijks event, groeide het al snel uit tot een 2x in de maand event. Wij zien verschillende groeimogelijkheden:
1) Wij krijgen daarnaast verschillende aanvragen van (online) events zoals UpStream Festival, CES Unveiled en anderen om speciale edities te verzorgen.

2) Speciale thema-edities zoals duurzaam verpakken (met KIDV) en impact edities zijn reeds verzorgd. Al dan niet gesponsord door een corporate en/ of overheidsorganisatie.

3) Corporate edities waarin de groot/ MKB-er op zoek is naar innovaties en startups.

4) Internationale opschaling, in eerste instantie door buitenlands kapitaal met interesse in Nederlandse ondernemingen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact