Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

De Groene Lobby

1,5-meter promotors

Naam bedrijf De Groene Lobby
KVK nummer 66831547
Website www.degroenelobby.nl
Extra website https://amsterdameconomicboard.com/nieuws/winnaar-ondernemerspitch-de-groene-lobby-zet-15-meters-in
Beschrijving innovatie De groene lobby heeft in de tijden van corona de 1,5-meter promotors ontwikkeld. Deze promotors zijn opvallend geklede mensen die op een positieve manier mensen bewust maken van de 1,5 meter en andere RIVM regels door middel van verschillende attributen zoals 1,5 meter hoepels, 1,5-meter meetinstrumenten en stoplichtborden waarmee de drukte in een gebied kan aangegeven worden.

Op deze manier zullen bezoekers sneller afstand van elkaar houden en zal de locatie veiliger zijn. Dit is vooral belangrijk voor winkels en horeca zodat zij op een veilige manier te werk kunnen blijven en niet hoeven te sluiten. Ook ondersteunen de promotors de politie met dit promotiewerk en is het niet alleen meer aan de politie en handhaving om de mensen te stimuleren om afstand te houden.

Door deze boodschap samen over te brengen hopen wij de coronacijfers omlaag te brengen en een zo’n normaal mogelijk leven te kunnen blijven lijden. Aan het eind van elke werkdag zullen de ervaringen en problemen die opvielen bij de promotors ook doorgegeven worden aan de opdrachtgever om zo eventuele oplossingen voor in de toekomst te bedenken.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Deze promotors zijn in te huren voor druk bezochte plekken zoals winkelcentra, evenementen, acties en gelegenheden waarbij het soms lastig is voor mensen om afstand van elkaar te houden.

Veelal worden de 1,5M promotors ingehuurd door gemeentes, provincies, winkelcentra en event organisatoren
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Deze dienst is bruikbaar op bijna alle plekken waar veel mensen komen dus het zal voor een flink aantal branches aantrekkelijk zijn. De promotors zijn vooral handig bij het ondersteunen van de retailhandel door deze op een veiligere manier te kunnen laten werken. Het concept is al ingezet in verschillende gemeentes zoals Amsterdam, Haarlem, Leiden, Lelystad, Vlietland, Zandvoort en op evenementen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact