Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Cosinta Service BV

Scherm biedt extra bescherming tijdens behandelingen door schoonheidsspecialist

Naam bedrijf Cosinta Service BV
KVK nummer 29026844
Website www.cosinta.nl
Extra website https://www.facebook.com/Cosinta/videos/we-moeten-voorbereid-zijn-om-als-schoonheidsspecialisten-straks-weer-aan-het-wer/153794616060460/
Beschrijving innovatie Het scherm vormt een extra barrière (naast de reguliere veiligheid en hygiëne maatregelen) tegen het COVID-19 virus bij behandelingen door schoonheidsspecialist. De specialist draagt mondmasker en handschoenen. De klant heeft nu eveneens een bescherming waardoor beide partijen zich beter beschermd voelen. (Noot: geregistreerd bij de EUIPO)
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Schoonheidsspecialisten mochten gedurende de lockdown niet werken (1,5 mtr criterium). Als groothandel in cosmetica hebben wij onze klanten direct online geholpen met websites en webshops en een landelijke platform. Echter, de 1,5 mtr maatschappij zal waarschijnlijk nog lang voortduren en beschermingsmiddelen waren schaars. Wij helpen onze klanten weer veilig aan het werk te gaan en tegelijkertijd de consument ook een veilig gevoel te geven.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Mogelijk toepasbaar bij mondhygiënisten en tandartsen. Feitelijk door iedereen die werkzaamheden/behandelingen wil verrichten aan het hoofd en een barrière wil hebben tussen behandelaar en klant.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact