Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Centillien

Intra software herkent elke vorm van gedrag

Naam bedrijf Centillien
KVK nummer 17271288
Website https://centillien.com
Extra website https://www.youtube.com/watch?v=QJtb5KSFkgM&t
Beschrijving innovatie Onderzoek naar het naleven van de corona maatregelen tijdens evenementen. In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en klimaat hebben we samen met de UVA onderzoek gedaan in Amsterdam tijdens een kunstbeurs. Hier onderzochten we diverse zaken zoals afstand houden, groepsvorming en bij de ingang controle op koorts. Gedurende het evenement werden testen gedaan om te zien hoe mensen reageren op aanpassingen in looproutes, dragen van mondkapjes e.d. Het onderzoek hebben we gedaan met camera's en computer vision om gedrag te herkennen en metingen te verrichten.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Het onderzoek is gedaan voor de Nederlandse regering om beleid te kunnen bepalen voor evenementen en andere branches. Door te weten of mensen zich aan de maatregelen houden, of welke maatregelen de branches kunnen nemen om dat te verbeteren draagt bij aan een veiligere omgeving en vermindering van de verspreiding van het Covid-19 virus.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Zeker, omdat het volledig anoniem is kan het op veel locaties worden toegepast. Denk aan publieke ruimtes, musea, winkels maar ook in kantoorgebouwen of bedrijven om ook daar de veiligheid te verbeteren voor diegene die niet thuis kunnen werken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact