Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Buitink Zeilmakerij Duiven BV

BICS®: Buitink Inflatable Car Screen

Naam bedrijf Buitink Zeilmakerij Duiven BV
KVK nummer 09098432
Website https://www.buitink-technology.com/nl/
Extra website https://www.buitink-technology.com/nl/industrie?cat=12474
Beschrijving innovatie Buitink Technology is een innovatief bedrijf. Wij bedenken en ontwikkelen regelmatig nieuwe producten en toepassingen. Onze expertise op het gebied van inflatable liftkussens en drijfkussens, in combinatie met de ervaring die we hebben in bouwen met textiel gaf ons de mogelijkheid een volledig nieuw product te ontwikkelen: BICS®

Voor het tegenhouden van de verspreiding van het coronavirus en het helpen van bedrijven om de activiteiten te hervatten, hebben wij een opblaasbaar preventie scherm voor voertuigen ontwikkeld: de BICS®: Buitink Inflatable Car Screen.

Op de BICS® is wereldwijd patent aangevraagd.

Wij bieden deze aan als veiligheidsschermen, kuchschermen of autoschermen. Onze mogelijkheden zijn eindeloos, we streven naar snelle levering en staan open voor iedere uitdaging.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Wij leveren hiermee een bijdrage aan het veiliger vervoeren van mensen in bijna ieder denkbaar voertuig. Letterlijk van taxi tot Amerikaanse schoolbus en van rijschool tot mantelzorger, zoals je kan zien op onze website.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Zoals aangegeven is het inzet gebied zeer breed voor vele soorten markten, ondernemers en particulieren. Wij hebben geleverd aan taxibedrijven, autobedrijven, ziekenhuizen, Verenigde Naties, mantelzorgers, carrosseriebedrijven, rijscholen, Duitse overheid, bergingsbedrijven etc.etc.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact