Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Boom Your Business

2Connect app brengt ondernemers met elkaar in contact

Naam bedrijf Boom Your Business
KVK nummer 34127862
Website www.boomyourbusiness.nl
Extra website www.2connectapp.com
Beschrijving innovatie In de app log je in via je LinkedIn-account en neem je heel eenvoudig een video pitch op. Daarin vertel je wie je bent, wat je zoekt en wat je brengt. Leg je jezelf liever niet op video vast? Geen probleem. Je kunt ook jouw pitch maken met een foto en tekst.

Vervolgens kun je in de app de pitches van andere ondernemers bekijken. Met een connectieverzoek en de ingebouwde chatfunctie kom je snel in contact met elkaar en plan je samen een (video-)afspraak in!

Wij zijn in gesprek met BNR Nieuwsradio voor het ontwikkelen van een concept op het gebied van "verbinden van ondernemers" binnen het radio programma Zaken doen. Om juist in deze corona crises ondernemers te helpen
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Het is een online tool waardoor je elkaar niet live hoeft te ontmoeten. Wel zo veilig in deze corona crises.

In deze heftige corona tijden is het ondernemen op zich een hele onderneming. Je kan nergens naartoe, mensen trappen overal op de rem, deals worden uitgesteld en afgeketst: niet omdat we het wíllen, maar omdat er geen alternatief lijkt te zijn.

Dat moet anders kunnen, dachten wij. Met de 2Connect app kunnen ondernemers tóch met elkaar in contact komen. Via de app neem je gemakkelijk je eigen video pitch op en vind je precies de mensen die bieden wat jij nu nodig hebt. En ondernemers die zoeken wat jij brengt? Die komen dan weer bij jou terecht. Zo is er gelijk een haakje om contact op te nemen en komen we samen deze crisis door.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Absoluut! Wij kunnen zelf de zoek catagorieen aanmaken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact