Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

ActieResult

Tulpenpost als brievenbus pakketten

Naam bedrijf ActieResult
KVK nummer 64859347
Website www.pakketzenden.nl
Extra website
Beschrijving innovatie Ik ben op 1 april gestart met pakketzenden.nl. Door het zien van een nieuwsbericht over de crisis bij de Nederlandse Tulpentelers die niet konden exporteren, heb ik een product bedacht namelijk het versturen van tulpen als brievenbuspakket. Ik was consultant, maar door Corona kwam dit direct voor 90% stil te liggen (ben gelieerd aan de reisbranche) en ontstond bovenstaand idee. Ik heb een aantal telers benaderd en die waren blij met mijn initiatief. Ik heb een verpakkingsbedrijf benaderd en op 1 april verkocht ik mijn eerste 'Tulpenpost' als brievenbus pakketten. Uiteindelijk heb ik duizenden tulpen gered en vele pakketten door Nederland, Belgiƫ en Duitsland bezorgd. Toen de tulpen 'op' waren, heb ik de website pakketzenden.nl in een nieuw jasje gegoten en inmiddels heb ik al honderden andere cadeaus verstuurd.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Omdat niemand door de gedeeltelijke lockdown mocht reizen en dus ook geen familie of vrienden kon zien, kwam mijn 'Tulpenpost' op het juiste moment. Vele opa & oma's zijn verrast door de tulpen per post en ook vele mensen die ziek waren zijn verblijd. Mensen die woonachtig zijn in het buitenland hebben via mij, hun familie in Nederland, Belgie en Duitsland verrast met de tulpen. Tijdens deze crisis zijn er dus via de tulpen vele glimlachen bezorgd, met een kaartje met de persoonlijke boodschap.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Het product is zeker toepasbaar voor andere ondernemers; sterker nog andere ondernemers laten zich nu faciliteren via pakketzenden.nl, om hun medewerkers tijdens het thuiswerken te verrassen met en cadeau + kaart met persoonlijke tekst. En ook relatiegeschenken naar zakelijke relaties worden nu via pakketzenden.nl verzorgd.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact