Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

EventInsight

Digital evenementen platform

Naam bedrijf EventInsight
KVK nummer 74795597
Website https://www.eventinsight.io
Extra website https://www.letsgetdigital.io
Beschrijving innovatie Wij hebben een digital evenementen platform ontwikkelt die webinar software aan elkaar koppelt. Op deze manier is er een digitale evenementen locatie ontstaan.

Anders dan de bestaande oplossingen zet dit platform zich in op experience/beleving en netwerken. Zo heb je als bezoeker van een digitaal event in ons platform echt het gevoel dat je een event hebt bezocht. Daarnaast wordt netwerken gemakkelijk via verschillende netwerktools.

Naast het feit dat dit tijdens COVID-19 onmisbaar is, heeft het online samenkomen een enorme positieve impact op het milieu t.o.v. het real-life samenkomen. We hebben het dan vooral over evenementen waar mensen de hele wereld voor moeten overvliegen.

Op letsgetdigital.io wordt bijgehouden hoeveel bomen we al hebben bespaard en dit gaat razend snel omhoog. Deze besparing is wetenschappelijk onderbouwd en ook door wetenschappers goedgekeurd.
Bijdrage aan verbetering situatie tijdens coronacrisis. Ja, ons product heeft ervoor gezorgd dat honderdduizenden mensen tijdens Corona tijd met elkaar konden samenkomen.
Toepasbaarheid voor andere ondernemers. Ja voor allerlei ondernemers. Er zijn inmiddels een paar event bureau's opgestart die gespecialiseerd zijn in ons platform.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact