Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Santel Health Product BV

Santel Zorg Robot, Santel badlift en Santel Clean Billy elektrische toilet douche

Bedrijfsnaam Santel Health Product BV
KvK Nummer 70707472
Website www.cleanbilly.com
Beschrijving onderneming In samenwerking met PDN Sales BV te Muiden heeft Snatel Health Products BV te Schoonhoven met de firma Hiesleaar te Schoonhoven 2 producten ontwikkelt om in productie te nemen. Santel Health Products BV is een ontwikkel- en verkooponderneming van Medische hulpmiddelen die gebruikers in staat stelt nog lang in eigen omgeving te kunnen blijven wonen zonder intensieve zorghulp. Alle Santel producten hebben maar één knop om de Santel producten te bedienen.
Naam innovatie Santel Zorg Robot, Santel badlift en Santel Clean Billy elektrische toilet douche.
Beschrijving innovatie Deze drie producten zijn ontwikkeld door de ontwikkelaar uit eigen behoefte. Na een ernstig fysiek probleem kan hij nu weer zonder hulp naar het toilet en en in en uit het bad. Bij demonstraties bleek hiervoor grote behoefte. Naast het humane aspect is er ook een economisch aspect. Gemiddeld wordt aan werkzaamheden 1,2 verpleger/ster per dag uitgespaard.
Wij hebben de ontwikkeling geheel zonder subsidie gerealiseerd.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Zoals eerder genoemd, een verbetering in de zelfstandigheid van de gebruiker, dit is het humane aspect. (Bijv. er is en wordt als niets zo onmenselijk ervaren dan dat een ander de bibs moet schoonmaken. Het opstaan uit een sta-op-stoel en dan zelfstandig naar en van het toilet gaan. Zelfstandig in en uit het bad kunnen komen. Algemeen kunnen de gebruikers vele jaren langer zelfstandig in hun woning blijven wonen en ook gebruiker met een verstandelijke probleem kan de bediening worden aangeleerd omdat er maar één knop is voor het gebruik. Voor de maatschappij is dit een geweldige besparing in de kosten voor de thuis-zorg, ziekenhuizen, enz. Ook de efficiency van instellingen in de maatschappij worden sterk in positieve zin bereikt.
Bijdrage aan een betere wereld Het zijn duurzame producten laag energie verbruik, veilige spanning , daar lag ook een belangrijke parameter aan ten grondslag.
Verder minder externe hulp nodig die moeten komen (trafic besparing)
Het allerbelangrijkste is dat de gebruiker weer in zijn privé activiteit wordt erkend.
Dit geeft een prettige wereld.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Alle drie de producten zijn van scratch af ontwikkeld in Nederland en er zijn tot nu toe geen vergelijkbare producten op de markt.
De producten zijn nieuw en origineel. De reacties uit de markt na onze demonstratie met onze demonstratie bus zijn steeds opnieuw het zelfde.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact