Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

KITE Robotics

Window cleaning robots

Bedrijfsnaam KITE Robotics
KvK Nummer 60633301
Website www.kiterobotics.com
Beschrijving onderneming KITE Robotics ontwikkelt en levert schoonmaakrobots voor het reinigen van hoge gebouwen.
Naam innovatie Window cleaning robots
Beschrijving innovatie Met inzet van deze robots worden de gevels van gebouwen op een veilige en efficiente manier gereinigd. Geen mannen in bakjes meer, maar met een druk op de knop is een schoon en helder uitzicht gegarandeerd.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Deze innovatie is een zogeheten bron aanpak. Met de huidige reinigingsmethodes zijn er altijd mensen op hoogte aan het werk. Dat is met deze innovatie verleden tijd, waardoor er een intrinsiek veilige situatie wordt gecreeërd.

Daarnaast is er een tekort aan glazenwassers. De innovatie vult dit tekort op. Met de robot kan het werk efficienter en sneller gedaan worden.
Bijdrage aan een betere wereld Zie ook het antwoord op de vorige vraag. Daaraan toegevoegd: De robot reinigt automatisch en bespaart kosten.

Verder is het duurzaam en hebben architecten meer vrijheid in het ontwerp van hun gebouwen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De architectuur is de afgelopen decennia enorm veranderd, waarbij er steeds meer glas wordt toegepast.

Echter de manier van reinigen is nooit veranderd. Dit gaat nog altijd via mensen staande in bakjes en/of hangende aan gebouwen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact