Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

iSHIPit BV

iSHIPit

Bedrijfsnaam iSHIPit BV
KvK Nummer 67943659
Website www.ishipit.nl
Beschrijving onderneming Visie.
De vraag naar bezorgers en diensten neemt hand over hand toe. Met een uitgekiend aanbod van de diensten zal elke ondernemer bezorging willen aanbieden. Maar wel op een manier dat iedereen daarvan profiteert, dus ook bezorgers!

Doel.
Lokale bezorging toegankelijk maken, voor iedereen en door iedereen

Team.
Wij zijn een klein hecht team met jarenlange ervaring in de eCommerce.
Naam innovatie iSHIPit
Beschrijving innovatie iSHIPit is een platform voor bezorgklussen waarbij opdrachtgevers bezorgers (‘shippers’) per uur kunnen inhuren.
Shippers werken (nu nog) alleen als freelancers, waarbij zij gebruik maken van de ruling die iSHIPit BV heeft met de fiscus: een inschrijving KvK is niet nodig (mag wel) en dus is een shipper ook ontheven van administratieve verplichtingen zoals het doen van BTW aangifte (uiteraard verbonden aan voorwaarden).
Op enig moment zal iSHIPit shippers in dienst gaan nemen omdat het wettelijke (toekomstige) zzp tarief van €16 p/u (en het afsluiten van een verplichte AOV door zzp’ers) marktconforme tarieven belemmerd.

De nabije toekomst:

iSHIPit verwacht op zeer korte termijn een uniek verzekeringsproduct te kunnen lanceren (exclusiviteit) i.c.m. een buitenlandse partner zodat opdrachtgevers shippers kunnen inhuren inclusief het voertuig van de shipper. Zo wordt bezorgen voor iedereen toegankelijk en kunnen partijen die al bezorgen (met bijv. e-bikes) hun afzetgebied vergroten door shippers met een eigen auto in te huren, kunnen winkeliers zonder investeringen in kapitaalgoederen ook starten met local delivery en dat terwijl de shipper tijdens de uitvoering van zijn/haar werkzaamheden is verzekerd tegen “third party liability”, de aansprakelijkheid die altijd wordt uitgesloten door een eigen WA verzekering op het moment dat met een privé-voertuig zakelijk wordt bezorgd.

Verder wil iSHIPit zelf een grote opdrachtgever worden op het eigen platform door middel van het lanceren van een bezorgdienst waarbij iSHIPIT shippers inhuurt (per dag of dagdeel) en opdrachtgevers de mogelijkheid te biedt “per losse opdracht” af te rekenen.
Immers voor veel opdrachtnemers is dit een nog aantrekkelijker model dan het zelf inhuren van een shipper.
Website innovatie www.ishipit.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact kan groot zijn. Iedere ondernemer (groot of klein, online en/of alleen offline) wordt in staat gesteld lokale bezorging aan te bieden aan zijn klanten.
Bijdrage aan een betere wereld Door iedere ondernemer in staat te stellen zijn artikelen te laten bezorgen werken we aan een “level playing field” tussen kleine lokale ondernemers (belangrijk voor de leefbaarheid van de stad) en grote online spelers. Daarnaast stijgt het privébezit van e-bikes en e-scooters waardoor uiteindelijk meer duurzaam bezorgd kan worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit concept bestaat niet, niet voor bezorgen en al helemaal niet i.c.m verzekeringen waardoor toegang kan worden verkregen tot “privately owned mobility” op een manier die verantwoord is (lees: verzekerd)

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact