Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

iBanFirst

iBanFirst

Bedrijfsnaam iBanFirst
KvK Nummer 76471241
Website https://nl.ibanfirst.com/
Beschrijving onderneming iBanFirst is opgericht in 2013 met ons hoofdkantoor in Brussel en daarnaast hebben wij ook kantoren in Parijs, Antwerpen en Dijon. Vanuit die kantoren bedienen we meer dan 4.000 klanten in heel Europa. iBanFirst biedt een onlineplatform voor transacties in meerdere valuta's waardoor een betalingservaring en een pakket financiële diensten is gecreëerd om MKB’ers in hun behoeften te voorzien.
Naam innovatie iBanFirst
Beschrijving innovatie iBanFirst gebruikt innovatie om bedrijven te voorzien van een 'next-generation' financieel betaalplatform dat technologische, financiële en regulerende expertise combineert.

Ieder bedrijf verdient dezelfde service die grote multinationals krijgen. Daarom biedt iBanFirst oplossingen aan voor internationale betalingen op basis van geavanceerde technologie dat een bedrijf opnieuw in staat stelt om de controle te nemen over hun valutawissels en betalingen in vreemde valuta.
Website innovatie https://nl.ibanfirst.com/producten/betaa...
Noodzaak en belang van deze innovatie Dankzij het digitaal platform van iBanFirst kunnen MKB’ers gebruik maken van realtime wisselkoersen in plaats van traditionele dagkoersen. Hierdoor krijgen bedrijven een lagere koers en kunnen ze hun valutawissels instant uitvoeren en hun betaling onmiddellijk laten vertrekken.
Dankzij het geavanceerde platform van iBanFirst krijgen bedrijven ook de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in hun internationale transacties en valutawissels.
Bijdrage aan een betere wereld Door het gebruik van het iBanFirst platform kunnen bedrijven hun partners sneller betalen, wat zorgt voor een betere relatie. Ze weten op voorhand wat ze betalen (bij traditionele oplossingen vaak pas achteraf) en ze kunnen hun betalingen volgen. Dit alles draagt bij aan een eerlijke (fair), transparante, financiële service. Daarnaast delen we graag onze kennis over bijvoorbeeld heddingstrategieën zodat bedrijven zich beter kunnen beschermen tegen valutarisico's. Al deze innovaties zorgen voor betere marges en dus een efficiëntere bedrijfsvoering.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het unieke aan iBanFirst is dat het klanten in staat stelt om op een snelle en efficiënte manier zelf internationale betalingen in vreemde valuta uit te voeren, middels een overzichtelijk online platform. Ze hebben realtime toegang tot de valutamarkt en daarnaast weten ze gelijk hoe veel het ze gaat kosten. Dit geeft meer transparantie en bouwt betrouwbaarheid op met tradingpartners, leveranciers en klanten. Verder biedt het platform ook innovatie tools zoals de Payment tracker waarbij ze hun transacties kunnen traceren net zoals je dat bij pakketbezorgingsbedrijven kan.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact